WESTWIND OY

WestWind Oy on suomalainen tuuli- ja aurinkovoiman hyödyntämistä kehittävä yhtiö, hanketoimija, jonka toiminta-ajatuksena on aurinko- ja tuulivoimatuotantoon soveltuvien maa-alueiden kartoittaminen, tuulivoimapuistojen kaavoittaminen, kehitystyön rahoitus ja voimalan rakentamiseen tarvittavien lupien hankkiminen.

Toimintamme on pitkäjänteistä ja tavoitteemme on olla mukana tuuli- ja aurinkovoimapuistohankkeissa myös luvitusprosessin jälkeenkin. Yhtiön asiantuntevan tiimin mukana ovat kotimaiset aurinkovoimaan ja sähkön myyntiin keskittyneet suomalaiset kumppanit. WestWind on Suomen Tuulivoimayhdistyksen jäsen.

kuva: Suomen Tuulivoimayhdistys ry

kuva: Suomen Tuulivoimayhdistys ry

SIJOITTAJAT

Suomi on tällä hetkellä erittäin mielenkiintoinen investointikohde, sillä meillä on erittäin hyvät tuuliolosuhteet ja paljon voimaloille soveltuvaa tilaa suhteellisen harvan asutuksen johdosta. Pohjolan ilmasto-olosuhteisiin sopivaa tuulivoimateknologiaa on kehitetty jo pitkään. Suomen yhteiskunnan yleinen toimivuus ei myöskään ole vähäisin syy investoida Suomalaisiin kohteisiin.

Etsimme aktiivisesti kohteisiimme rahoituskumppaneita, jotka haluavat investoida tuuli- ja aurinkovoimaan Suomessa. Oletko kiinnostunut investoimaan uusiutuvaan energiaan? Ota yhteyttä: Pekka Purola, toimitusjohtaja, Puhelin 0400 18 18 12, sähköposti toimisto@west-wind.fi

MAANOMISTAJAT

Etsimme jatkuvasti tuulivoimatuotantoon soveltuvia alueita ympäri Suomea. Teemme yhteistyötä maanomistajien kanssa koko tuulivoimahankkeen ajan ja vastaamme kaikista tuulivoimaprojektin selvitysvaiheen kustannuksista.

Maanvuokrasopimuksiemme pituus on tuulivoimassa 50 vuotta ja aurinkovoimassa 60 vuotta. Ota meihin yhteyttä, jos omistat maa-alueita, jotka voisivat sopia tuulivoimatuotantoon tai haluat kuulla meidän arviomme asiasta!

kuva: Suomen Tuulivoimayhdistys ry

HANKKEET

Kauniskankaan aurinko- ja tuulivoimapuisto, Kyyjärvi

Ympäristövaikutusten arvioinnin (YVA) suunnittelu on käynnistynyt marraskuussa 2020 Ramboll Finland Oy:n kanssa. Kyyjärven kunta hyväksyi hankkeen kaavoitusaloitteen yksimielisesti joulukuussa 2020. Hankkeen kannattavuusselvitysvaihe on käynnissä kumppanien kanssa. Tuulivoimaosayleiskaava pyritään saamaan lainvoimaiseksi vuonna 2022. Luontoselvityksiä tehdään lain ja viranomaisten vaatimusten mukaisesti vuoden 2021 aikana. Hankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelma, OAS-YVA, on nähtävillä linkissä www.ymparisto.fi/kauniskankaantuulivoimahankeYVA

Pirtti-Moskuvan tuulipuisto, Keuruu, Multia, Petäjävesi

Hankkeemme Keuruulla on myötätuulessa ja maanvuokrasopimusneuvottelut ovat käynnissä maanomistajien kanssa.

kuva: Suomen Tuulivoimayhdistys ry

Kiinnostuitko?

Haluatko lisätietoja? Jätä viesti oheisella lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä!